Home
Site Map
Log In
Contact us
français
العربية
English
Search DSpace
Advanced Search
Subject Search
Others Catalogs
Browse
Communities& Collections
Issue Date
Author
Title
Subject
Sign on to:
Receive email
updates
My DSpace
Edit Profile
Help
Context
Browsing by Author الشدي، إبراهيم بن عبد الرحمن
Date Format
Hijri Date
Milady Date
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ا
ب
ة
ت
ث
ج
ح
خ
د
ذ
ر
ز
س
ش
ص
ض
ط
ظ
ع
غ
ف
ق
ك
ل
م
ن
ه
و
ى
or enter first few letters:
Sort by:
submit date
issue date
title
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 5 of 5
Issue Date
Title
Author(s)
Visits
Downloads
2000
21-Rajab-1420
تقدير مدة صلاحية الروبيان المبرد من منفذ البيع الرئيسي بمدينة القطيف (المنطقة الشرقية) Shelf life of chilled shrimp from main wholesale outlet in Alqatif city (Eastern Province)
الدقل، مسفر بن محمد
;
الشدي، إبراهيم بن عبد الرحمن
;
الخليفة، صالح بن محمد
363
302
2004
5-Ramaḍān-1424
خصائص الجودة الطبيعية والكيميائية للسجق الطازج في أسواق الأغذية المركزية بمدينة الرياض Physical and chemical quality characteristics of fresh sausage from foodoutlets in RiyadhSaudi Arabia
الشدي، إبراهيم بن عبد الرحمن
530
375
2005
17-Ramaḍān-1425
لحوم الخيل
الشدي، إبراهيم بن عبد الرحمن
422
199
2008
19-Shawwāl-1428
منتجات صناعة اللحوم(12)
الشدي، إبراهيم بن عبد الرحمن
256
153
2008
19-Shawwāl-1428
منتجات صناعة اللحوم(22)
الشدي، إبراهيم بن عبد الرحمن
245
158
Showing results 1 to 5 of 5