Browsing by Author الربيعي، أميرة محمد صالح

Date Format
Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ا ب ة ت ث ج ح خ د ذ ر ز س ش ص ض ط ظ ع غ ف ق ك ل م ن ه و ى
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 2 of 2
Date de publicationTitreAuteur(s)VisitsDownloads
2008
19-Shawwāl-1428
تأثير استخدام نبات الحصالبان في الاحتفاظ بالخصائص النوعية والحسية وإطالة فترة صلاحية لحم الدجاج المفروم المبرد The effects of using rosemary to improve qualtiy properties and sensing of the shelflife of minced cold poultry meatالربيعي، أميرة محمد صالح; الحمداني، هدى قاسم; حمودي، سنبل قاسم572263
2008
19-Shawwāl-1428
تقييم أداء جهاز مطور لقياس طراوة لحوم الدواجن ومقارنته بالطرق الكيميائية والفيزيائية والحسية Performance evaluation of an equipment developed to measure poultry meat tenderness a comparison between chemical physical and sensing methodجاسم، عبد الرزاق عبد اللطيف; عبد الله، مظفر كريم; الربيعي، أميرة محمد صالح341143
Showing results 1 to 2 of 2