Browsing by Author الحمداني، هدى قاسم

Date Format
Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ا ب ة ت ث ج ح خ د ذ ر ز س ش ص ض ط ظ ع غ ف ق ك ل م ن ه و ى
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 1 of 1
Date de publicationTitreAuteur(s)VisitsDownloads
2008
19-Shawwāl-1428
تأثير استخدام نبات الحصالبان في الاحتفاظ بالخصائص النوعية والحسية وإطالة فترة صلاحية لحم الدجاج المفروم المبرد The effects of using rosemary to improve qualtiy properties and sensing of the shelflife of minced cold poultry meatالربيعي، أميرة محمد صالح; الحمداني، هدى قاسم; حمودي، سنبل قاسم571263
Showing results 1 to 1 of 1